web analytics
+95 9 960162938 khin@batontours.com

6 DAGE MERGUI ARCHIPELAGO UDVIDELSE

Fra 1095 € Per person uden internationale flyvninger
( for flere detaljer af hotelkategorierne, kontakt venligst via e-mail )

Steder at besøg: Kawthoung (6Dage /5 Nætter)

Rejseplan Hverdagen

Dag 01: Fly til Kawthoung

Indsamlet i en sedan bil til indenrigslufthavn i Yangon til din rejse med fly til Kawthaung, kendt i kolonitiden som et punkt i Victoria, Er byen sydligste Myanmar. Ankomst til Kawthaung lufthavn, modtage dig ved bilen at overføre til dit hotel. Check ind på dit hotel og efter det, besøg byen herunder Victoria Punkt, Bayint Naung Bakke, 555 Bjerg, Pyi Daw Aye Pagoda  og Lokalt marked. Overnatning i Kawthaung.

Dag 02: Dag tilbage til Kawthoung øerne

Efter morgenmad på dit hotel, ombord til skibsflyvning kl 08.00 til Cockscomb Cockscomb Ø. Krydstogt langs Mergui kysten. Ankomst til Cockscomb Ø som er en del af Mergui’s øhav I Andamanhavet. Du kan svømme ved havet eller følge med tovet til lagunen. Frokost ved picnic kasse på Dunkin Ø (Satun Ø). Snorkling i Myin Kwar Ø. Og buffetmiddagen serveres på Thahtay Kyun (Rig Ø). Så forlader du på Kawthoung-broen og overførsel til hotellet. Overnatning i Kawthaung.

Dag 03: Familie afslapning ved Maliwun Vandfald

I dag er familien rekreation ved at besøge Maliwun  vandfald (38 km fra Kawthoung). For det første vil du besøge den naturlige varme kilde og afslappende dine foder ved forskellige vandtemperaturer i parken. Efter det, besøg et thailandsk lokalklosterel som er roligt beliggende i Maliwun byen. Efter det, tilbring din tid på Maliwun Vandfald og park. Tilbage til Kawthaung om eftermiddagen. Overnatning i Kawthaung.

Dag 04: Fly til Myeik

Flyv i dag til Myeik i 40 minutteral den ekstreme syd for landetciudad og vigtige by Tanintharyi Division. Ved ankomst, tjekke ind på dit hotel. Start ud af hotellet at observere byens lokale produkt kendt som “bløde krabber”, som er opdrættet på gårde i Kywe Gu landsby. Efter det, vi vil gå ud til det nærliggende værft at se, hvordan skibene er bygget i træ. Forlad værftet at se, hvordan fiskpastaen er lavet, også kendt som Ngapi behandles i Ye Myit Kyi landsbyen. Det sidste stop er lavet af cashewnødder. Frokost på en lokal restaurant. Efter frokost, besøg lokalt produkt “Spiselig fugl reden”. Derefter, vi vil besøge et kloster kaldet “Min Kyaung”, også kendt som “Kongens tempel”  i oversættelse. Endelig kan du sætte pris på skønheden i Myeiks landskab, dens historie og et imponerende syn Billede af berømte liggende Buddha af Myeik på den modsatte ø kaldet “Pa Htet Ø“.

Dag 05: Afslappende på en smuk Mergui Strand

Efter morgenmad,  afhent fra dit hotel og afgang til Seik Ngel Mole. Ankomme på “Dome Ø” (Ross Ø). Ankomst til Moken Landsby (Salon). Oplev og tur rundt på øen. Snak med Salone familier og lære deres livsstil. Ankomst til Nathamee Yae Twin Ø (Drakes Ø). Først nyd en picnic frokost og derefter afslappende tid på den hvide sandstrand. Afslappende, Dykning, svømning, Fiskeri sjov, Besøge den smukke strand Natthamee Yae Twin. Om aftenen, afgang til Myeik. Ankomst til Seik Ngel anløbsbro og derefter overføre til dit hotel.

Dag 06: Flyv tilbage til Yangon

I dag er det gratis og nemt på dit hotel før afrejse til lufthavn. Klokken 13:00, transfer af bilen til lufthavnen at flyve tilbage til Yangon. Ved ankomst, modtage dig af chaufføren og bilen at slippe dig på dit sted. Slutningen af turen.

Service inkluderet:

 • Beskrevet Rejse
 • Engelsk vejledning i den del, hvor du har brug for tjenesten
 • Transporter med privat bil ifølge rejseplan
 • Transporter fra lufthavn til hotel og omvendt
 • Hotel værelser med daglig morgenmad
 • Speedbåd for en dag til øerne i Kawthaung og Myeik
 • Picnic frokost og Buffet middag for en dag til øerne i Kawthaung, Picnic frokost for en dag til øerne i Myeik
 • Interne flyvninger
 • To oprensede drikkevand flasker og to forfriskning håndklæder per person per dag

Services Undtaget:

 • Måltider & Beverages
 • Guide Tjenester (bortset fra service inkluderet)
 • Fly International
 • Personlige udgifter såsom mundstykker, kamera skat mv

ANBEFALEDE UDVIDELSESREJSER

ANBEFALEDE UDVIDELSESREJSER

Højdepunkter

 • Udflugter i Kawthaung
 • Maliwun Vandfald
 • Dag tilbage til Kawthoung øer
 • Udflugter i Myeik
 • En afslappende stranddag i Myeik Øerne

Guider

Placering Guides vil køre og hjælpe dig i hver placering af turen. De rejser ikke med dig for hele turen.

Myanmar Timer

Myanmar Calendar

December 2017
M T W T F S S
« Feb    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Kontakt

No. 955, Aine Dar (12) Street, Near Mahar Kyane Big Buda
North Okkalapa Township
Yangon, Myanmar.
Call Us: +95 09420713246, +95 0949284743
Mobile: +95 09 960162938
email: khin@batontours.com

Vores Partnere