+95 9 960162938 [email protected]

17 DAGE BURMA FREMHÆVET REJSE

Fra 12350 kr. Per person uden internationale flyvninger
( for flere detaljer af hotelkategorierne, kontakt venligst via e-mail )

Steder at besøg: Yangon – Gylden Klippe – Bago – Bagan – Mt.Popa – Pakokku – Monywa – Sagaing – Mandalay – Amarapura – Mingun – Ava – Pindaya – Inle Sø – Indein – Kakku – Taunggyi – Nyaung Shwe – Yangon (17Dage /16 Nætter)

Rejseplan Hverdagen

Dag 01: Ankomst i Yangon

Ved ankomsten til Yangon International Lufthavn  du vil blive mødt af vores chauffør og overført til dit hotel. Så, en vandretur der omfatter den gamle bymidte i kolonistil, den gyldne Sule Pagoda går tilbage mere end 2.600 år, fortsætte den berømte Strand Hotel, et godt eksempel på britisk kolonial arkitektur. Overnatning i Yangon.

Dag 02: Rute til Gylden Klippe (200 km)

Her til morgen, Vi vil samle op på dit hotel og kørsel til Kyaikhtiyo (200 km – 3 timer). Et stop på Krig II Mindesmærke Kirkegård  og frokost på Bago (din egen regning). Fortsæt til Gylden Klippe. Besøg Nga Thein Chaung  landsby. Ankommer Kyaikhtiyo om aftenen. Fra base camp (Kinpun Sakan), Det tager 45 minutter med åben lastbil til toppen af bjerget. Du bør tage de lyse baggages og sko at klatre op ad bjerget, da der kun vil være en nat i toppen. Tilbring eftermiddagen kende Pagoda Kyaiktiyo, et helligt valfartssted for buddhister. Det er forbløffende hvordan denne Pagoda 7,8 meter høj sammen med granit sten det siddepinde usikkert på en enkelt streng af hår af Buddha. Nyd panoramaudsigt over bjerget til floden Sittaung og dækning af frodige grønne træer. Indretning og nat i Kyaikhtiyo.

Dag 03: Bago

Nyd udsigten Kyaikhtiyo, stige ned fra bjerget med åben lastbil om morgenen til base camp. Så køre tilbage til Yangon. På vej, stopper ved Bago, den gamle hovedstad i det 15. århundrede. Besøg Shwemawdaw Pagoda, en af de mest æret pagoder i Myanmar,Shwe Tha Lyaung, Reclining Buddha billede smukkeste af Myanmar, Hin Thargone Pagoda, med sin legendariske repræsentation mandlige og kvindelige Hamsa, Slange Pagoda, Kyaikpun  med sine fire gigantiske billeder repræsenterer Buddha. Indretning og natten over i Yangon.

Dag 04: Fly til Bagan

Tidlig flyvning til Bagan og overføre til dit hotel for check-in. Højdepunkter på formiddagens tur inkluderer Shwezigon Pagoda – prototypen af pagoder i Myanmar,Wetkyi In Gu Byauk Gyi, templet med sin fine kalkmalerier tempera der skildrer livshistorier af Buddha,og Ananda Temple  mere æstetisk smukke monument i Bagan. Nyd frokost på en restaurant ved floden. Om eftermiddagen besøger en workshop for håndværkere at opdage den indviklede proces med at gøre lacquerware. Fortsæt til Manuha Temple med sin store Buddha billede sidder på en relativt lille skrin illustrerer melankoli et indelukket konge. Nanbaya Temple  med sin bemærkes perforeret vinduer og friser det er en enestående sandsten monument, Det siges at have været residens for kong Manuha. Næste er den Myingaba Gu Byauk Gyi Temple, Mon stil tempel kendt for sine fine kalkmalerier bevaret af UNESCO. Et besøg på pagode Shwesandaw  et perfekt sted at nyde en storslået solnedgang afslutter dagen. Overnatning i Bagan.

Dag 05: Rul elektriske cykler i Bagan

Efter morgenmaden omkring 8:00 3 timer touring cykler vil begynde på hotellet at besøge Old Bagan Shwegugyi, Dhammayangyi y Thetbyinyu templer  på tværs af vejen fra oksekærre at få en anden rejseoplevelse gennem monumenter i Bagan. Tag en pause på den lokale cafe at have kolde drikke i skyggen. Retur til hotellet. Om eftermiddagen, tage turen med hestevogn af folket Taung Phee  og besøge klosteret Nat Laung Kyang  og nyde solnedgangen på Bu Paya. Retur til hotellet. Overnatning i Bagan.

Dag 06: Besøg på Mt.Popa

Om morgenen en naturskøn tur på 50 km 1 time og en halv kørsel til Mount Popa, en uddød vulkan og en oase på sletterne svedet Myingyan. Det er blandt den lokale befolkning, Mount Popa er kendt som hjemsted for de “NAT” ånder. Lær den historie og kultur af de 37 Nats af Mount Popa. Til alle sportsbegejstrede, er der tid til at forcere de 777 trin til toppen af vulkansk prop, visningen er betagende. Frokost på Mountain Popa, med den storslåede gennem kløften og modne træer og vende tilbage til Bagan. Fri tid i eftermiddag. Overnatning i Bagan.

Dag 07: Monywa Rute

Om morgenen rejser 135 kilometer (3 timer) drev til Monywa. På vejen stop i Pakokku, den blomstrende handelsby på den vestlige side af Irrawaddy-floden. Fra Pakokku, vil vi fortsætte til Monywa. Besøg Mohnyin Thanbuddhae d hvor der er mere end 500.000 Buddha billeder inde i templet, besøg Bodhi Tataung – tusindvis af Bodhi Træer se tilbagelænet billedet Shwe Tha Lyaung  og stående Buddha Shwe Yat Taw  som er en af 10 store buddhaer af Asien. Indlogering i Monywa.

Dag 08: Mandalay Rute

Efter morgenmaden, overføre til molen at krydse floden Chin Dwin  i et par minutter med færge. Så tage den lokale jeep for en afstand af 45 kilometer til Pho Win Hule. Hulerne indeholder 492 templer dekoreret med 2588 billeder af Buddha og nogle har smukke 16. århundrede vægmalerier. Efter at vende tilbage til anden side af molen for at fortsætte til Mandalay.  På den måde, kan du besøge Sagaing Kaung Hmu Daw Pagoda. Overnatning i Mandalay.

Dag 09: Amarapura og omkring Mandalay Bakke

Om morgenen udgang Amarapura  (12 km fra Mandalay) at besøge klosteret Mahagandayone, hvor omkring 800 munke lever og en af de mest prestigefyldte klostre i Myanmar. Så en tur gennem den historiske bro U Bein oprindeligt bygget i 1851 det er den verdens længstef bro teak, spænder over Taungthaman søen. Eftermiddag turisme fortsætter i Shwe Nan Daw Kyaung (eller Gyldne Palads Kloster) at undre sig en storslået traditionel træbygning og Pagoda Kuthodaw  (også det er kendt som den største bog i verden), bestående af 729 marmorplader indgraveret med buddhistiske skrifter, nyde solnedgangen fra bakken Mandalay. Overnatning i Mandalay.

Dag 10: Mandalay og Mingun

Morgen besøg i Mahamuni Pagoda, Mandalay mest sagnomspundne religiøse monument hvor du vil have en ærefrygt inspirerende billede af en Buddha billede dækket med chunky lag af guld folier og besøg til en bladguld gør fabrikken at se udviklingen af gyldne blade, der er udformet at inddrive de monumenter og pagoder. Et besøg på Kongeslottet  og lokale marked Zey Gyo  vil fuldføre morgen besøg. Om aftenen, overførsel til anløbsbro at nyde sejltur gennem Irrawaddy-floden til Mingun.  Båd turen tager omkring en time afhængig af tidevandet. Besøg Mingun Pathodawgyi, Pondawpaya, Settawya og den legendariske klokke Mingun  og den elegante pagoda Hsinbyume  med de udsmykkede 7 cirkulære terrasser. Så tilbage til båden til Mandalay. Overnatning i Mandalay.

Dag 11: Sagaing og Inwa

Om morgenen, besøg den Sagaing Bakke, hvor man kan se de hvide og guld Pagoder i søgen efter ro langs Irrawaddy-floden. Lær klosterlivet nonner på bakken. Besøg Pagoda Swan Oo Ponyashin  og U Min Thone Sae. Overførsel til den antikke by Inwa  og ride en hest transport (Ponny-tramp) på klokketårnet Nanmyint, kloster Maha Aungmyae Bonzan  lavet med stuk mursten og kloster Bagayar, berømt for sine imponerende udsmykkede teak træ udskæringer. Retur til Mandalay.

Dag 12: Fly til Heho, besøge Pindaya Huler

Fly til Heho i morges at besøge østlige Shan staten. Ved ankomsten til Heho overførsel til Pindaya , en lille stille by hvor besøge Pindaya huler med Buddha billeder i mange forskellige positioner. Besøg Sin Guang kloster og Parasol Handmade arbejder. Derefter køre til Kalaw, 70 kilometer vest for Taunggyi, hovedstaden i det sydlige Shan State. Det var en meget populær hill station under det britiske æra. Det ligger 1320m over havets overflade, med køligt og behageligt klima. Overnatning i Kalaw.

Dag 13: Til Inle Sø

Efter morgenmaden, besøge Kalaw og det er markedet. Efter at overføre til Inle Sø. På den måde, kan du besøge Nyaung Shwe. Besøg Nyaung Shwe marked  og “Shwe Yan Pyay” kloster. Efter at overføre med båd til Inle Sø. En udflugt med båd på Inle Lake vil omfatte at se de berømte ben-roere, los típicos jardines flotantes, typiske flydende haver, lokale fangst metoder og landsbylivet  på Ywa Ma ogNam Pam. Nyd en frokost på en lokal restaurant på søen. Se Phaungdaw Oo pagoden, Nga Phe Chaung Kloster. Overnat på søen eller i Nyaung Shwe.

Dag 14: Indein

Efter morgenmaden, besøge gamle pagoder Indein. Tilbage til Inle Sø til frokost. Bagefter besøge landsbyen Inn Paw Khone hvor du kan opleve den livsstil med manuelt arbejde, som smede, sølvsmede, lokale vævere. Tilbage på hotellet og overnatning.

Día 15: Kakku

Om morgenen besøge ruinerne og tabte tid Kakku Pagodas, som de er i landsbyen område Stamme Pa O. Tusindvis af små stupaer omkring den vigtigste pagode i en stor kreds. Stupaer og Buddha billeder er dekoreret med stuk. På vej tilbage, besøge vingården af Taunggyi Aye Thar Yar. Overnatning i Nyaung Shwe.

Dag 16: Flyv tilbage til Yangon

Transfer til lufthavn for flyvning Lavet til Rangoon. Vores chauffør vil møde dig og køre dig til dit hotel. Besøg Bogyoke Marked, hvor du kan finde berømte jade centre og Yangon smykker salg, samt traditionelle produkter Myanmar ligesom hjemmesko longyis etc. Efter frokost på en lokal restaurant besøg til Chauk htat Gyi  den tredjestørste tilbagelænet billede i Myanmar. Stop for fotos på Kandawgyi Have, featuring Karaweik Hal, en flydende kongelig pram med sin baggrund af frodige træer og en idyllisk sø. Så til den massive Shwedagon-pagoden, en af de vidundere i verden, kendt for sin religiøse betydning, kunstnerisk skønhed og dens tilknytning til Myanmar kultur. Om eftermiddagen en vandretur i Chinatown. Overnatning i Yangon.

Dag 17: Afgang Yangon

Dagen er fri til at gøre nogle sidste minut shopping på Bogyoke Marked eller nyde panoramaudsigten af Sakura Tower. Overførsel til Yangon Internationale Lufthavn. Slutningen af turen.

 • Til den sprogtalende vejledning hele turen +5970 kr. per person
 • For en engelsktalende guide i byer +4085 kr. per person

Service inkluderet:

 • Beskrevet Rejse
 • Dansk guide/tysk vejlening eller engelske guider (afhænger af dit valg fra budgettet)
 • Zone Gebyrer (hvis du tager valget med guide)
 • Transporter med privat bil ifølge rejseplan
 • Båd i Inle Sø, i Mingun
 • Elektriske cykler & hestevogn i Bagan
 • Kort tur med båd og hestevogn i Inwa (hvis du tager valget med guide)
 • Korte bådtur og jeep til Mt.Pho Win i Monywa (hvis du tager valget med guide)
 • åben lastbil op / ned Gylden Klippe (hvis du tager valget med guide)
 • Transporter fra lufthavn til hotel og omvendt
 • Hotel værelser med daglig morgenmad
 • Interne flyvninger
 • To oprensede drikkevand flasker og to forfriskning håndklæder per person per dag

Services Undtaget:

  • Måltider & Beverages
  • Dansk guide/tysk vejlening eller engelske guider (afhænger af dit valg fra budgettet)
  • Zone Gebyrer (hvis du tager valget uden guide)
  • Kort tur med båd og hestevogn i Inwa (hvis du tager valget uden guide)
  • Korte bådtur og jeep til Mt.Pho Win i Monywa (hvis du tager valget uden guide)
  • åben lastbil op / ned Gylden Klippe (hvis du tager valget uden guide)
  • Fly International
  • Personlige udgifter såsom mundstykker, kamera skat mv

ANBEFALEDE FREMHÆV REJSEN

ANBEFALEDE FREMHÆV REJSEN

ANBEFALEDE FREMHÆV REJSEN

Højdepunkter

 • Sejlads på Inle Sø
 • Popa Bjerg
 • Monywa
 • Gylden Klippe og Bago
 • Pindaya og Kalaw
 • Kakku
 • Cykelture eller E Cykelture I Bagan

Guider

Placering Guides vil køre og hjælpe dig i hver placering af turen. De rejser ikke med dig for hele turen.

Myanmar Timer

Myanmar Calendar

December 2018
M T W T F S S
« Feb    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Kontakt

No. 151, Kone Baung Lane, Shwe Paukkan,
Yangon, Myanmar.
Call Us: +95 09420713246, +95 0949284743
Mobile: +95 09 960162938
email: [email protected]

Vores Partnere