15 DAGE MYANMAR KULTUR REJSE

Steder at besøg: Yangon – Pyay – Akauk Bakke – Bagan – Mt.Popa – Mandalay – Amarapura – Mingun – Sagaing – Inwa – Heho – Inle Sø – Sankar – Kakku – Taunggyi – Nyaung Shwe – Yangon (15Dage /14 Nætter)

Rejseplan Hverdagen

Dag 01: Ankomst i Yangon

Ved ankomsten til Yangon International Lufthavn  du vil blive mødt af vores chauffør og overført til dit hotel. Så, en vandretur der omfatter den gamle bymidte i kolonistil, den gyldne Sule Pagoda går tilbage mere end 2.600 år, fortsætte den berømte Strand Hotel, et godt eksempel på britisk kolonial arkitektur. Overnatning i Yangon.

Dag 02: Besøg Yangon

Oplev den gyldne skønhed og historie i den hellige Shwedagon pagoden. Blive overrasket over denne storslåede stykke gyldne arkitektur og en af de vidundere i verden. Besøg Chauk Htat Gyi Pagoda  med den gigantiske liggende Buddha. Tag smukke billeder af Karaweik have  og Bogyoke Markedet  hvor du kan finde smykker og traditionelle produktsalg ligesom hjemmesko, longyi, etc. Gå gennem Chinatown street 19 eftermiddag. Overnatning i Yangon.

Dag 03: Vejen til Pyay

Morgen afgang til Pyay i bil. Pyay er et vigtigt handelscentrum Til handel mellem Ayeyarwady Delta, central og øvre Myanmar og Rakhine State. Den gamle Sri Ksetra (Pyu gamle by i sanskrit) der blomstrede over 1000 år mellem 200 BC og AD900 ligger kun 8 km sydøst for moderne Pyay. For nylig blev Sri Ksetra anerkendt af FN som en verdensarv. Besøg Shwe Myet Hman Pagoda  (Hvilket betyder buda med gyldne briller), besøg Hmawzz Museum (Sri Ksetra). Overnatning i Pyay.

Dag 04: Akauk Bakke

Om morgenen besøg Pyay Shwe Sandaw Pagoda, som er den mest elegante pagoda i byen. Derefter kører du til Akauk Bakke (ca. 1 times kørsel) som ligger ved den vestlige bred af Ayeyarwaddy-floden. Kørsel langs en ujævn vej ca. 45 minutter passerer gennem Htone Bo landsby, derfra tage en bådtur til Akauk Bakke. Buddha billederne er smukt udskårne i forskellige størrelser og stilarter ind i Ayeyarwaddy-flodbredden. Kør tilbage til Pyay og natten over i Pyay.

Dag 05: Vej til Bagan

Efter morgenmad om morgenen og på hotellet, udflugt til Baw Baw Gyi Paya  og den ældste terningformet stupa, BE BE Paya  som er over 45 meter høj. Frokost på en lokal restaurant. Herefter kører du til Bagan (340 km – 6 timer). Ankomme Bagan om aftenen. Overnatning i Bagan.

Dag 06: Bagan Templer

Højdepunkter på formiddagens tur inkluderer Shwezigon Pagoda – prototypen af pagoder i Myanmar,Wetkyi In Gu Byauk Gyi, templet med sin fine kalkmalerier tempera der skildrer livshistorier af Buddha,og Ananda Temple  mere æstetisk smukke monument i Bagan. Nyd frokost på en restaurant ved floden. Om eftermiddagen besøger en workshop for håndværkere at opdage den indviklede proces med at gøre lacquerware. Fortsæt til Manuha Temple med sin store Buddha billede sidder på en relativt lille skrin illustrerer melankoli et indelukket konge. Nanbaya Temple  med sin bemærkes perforeret vinduer og friser det er en enestående sandsten monument, Det siges at have været residens for kong Manuha. Næste er den Myingaba Gu Byauk Gyi Temple, Mon stil tempel kendt for sine fine kalkmalerier bevaret af UNESCO. Et besøg på pagode Shwesandaw  et perfekt sted at nyde en storslået solnedgang afslutter dagen. Overnatning i Bagan.

Dag 07: Rul elektriske cykler i Bagan

Efter morgenmaden omkring 8:00 3 timer touring cykler vil begynde på hotellet at besøge Old Bagan Shwegugyi, Dhammayangyi y Thetbyinyu templer  på tværs af vejen fra oksekærre at få en anden rejseoplevelse gennem monumenter i Bagan. Tag en pause på den lokale cafe at have kolde drikke i skyggen. Retur til hotellet. Om eftermiddagen, tage turen med hestevogn af folket Taung Phee  og besøge klosteret Nat Laung Kyang  og nyde solnedgangen på Bu Paya. Retur til hotellet. Overnatning i Bagan.

Dag 08: Vej til Mandalay

Efter morgenmaden afgang fra Bagan til Mandalay (133 km – 4 timer ca.) Besøg lokale landsbyer langs vejen. Stop ved Mount Popa  for nogle betagende fotomuligheder. Blandt de lokale landsbyboere Mount Popa er kendt som hjemsted for de ”NAT” ånder. Kendskab til historie og kultur i de 37 nats af Mt.Popa. Ankomst Mandalay om eftermiddagen reception på hotellet. Ankomme Mandalay om aftenen og  modtagelse på hotellet. Efter Amarapura, at spadsere langs broen U Bein  historiske og meget fotograferet, den længste bro i verden i teak bygget i 1851. Overnatning i Mandalay.

Dag 09: Mandalay og Mingun

Morgen besøg i Mahamuni Pagoda, Mandalay mest sagnomspundne religiøse monument, besøge en bladguld gør fabrikken at se gyldne blade bliver lavet i hånden. Et besøg på Kongeslottet og den lokale Zey Gyo markedet fuldender  morgen. Om aftenen, overførsel til anløbsbro at nyde sejltur gennem Irrawaddy-floden til Mingun.  Båd turen tager omkring en time afhængig af tidevandet. Besøg Mingun Pathodawgyi, Pondawpaya, Settawya og den legendariske klokke Mingun  og den elegante pagoda Hsinbyume  med de udsmykkede 7 cirkulære terrasser. Så tilbage til båden til Mandalay. Overnatning i Mandalay.

Dag 10: Sagaing og Inwa

Om morgenen, besøg den Sagaing Bakke, hvor man kan se de hvide og guld Pagoder i søgen efter ro langs Irrawaddy-floden. Lær klosterlivet nonner på bakken. Besøg Pagoda Swan Oo Ponyashin  og U Min Thone Sae. Overførsel til den antikke by Inwa  og ride en hest transport (Ponny-tramp) på klokketårnet Nanmyint, kloster Maha Aungmyae Bonzan  lavet med stuk mursten og kloster Bagayar, berømt for sine imponerende udsmykkede teak træ udskæringer. Retur til Mandalay.

Dag 11: Fly til Heho, udflugt til Inle Sø

Flyv til Heho, derefter en overførsel til Inle Sø. På den måde, kan du besøge Nyaung Shwe. Nyaung Shwe marked  og Shwe Yan Pyay  kloster. Overfør med båd til Inle Sø. En udflugt med båd på Inle Lake vil omfatte at se de berømte ben-roere, los típicos jardines flotantes, typiske flydende haver, lokale fangst metoder og landsbylivet  på Ywa Ma ogNam Pam. Nyd en frokost på en lokal restaurant på søen. Se Phaungdaw Oo pagoden, Nga Phe Chaung Kloster. Overnat på søen eller i Nyaung Shwe.

Dag 12: Sankar

Efter morgenmad på hotellet, besøg på Sankar (2 timer ca. ) med båd. Besøg 5 dage marked ved landsbyen Kyauk Daing ( Shan ) , de lever primært i keramiske værker. Som du går gennem landsbyen Sankar , du kan se fabrikken lokal ris mølle , ved oxcart hjul. uberørt kultur og traditionelle livsstil eller etniske grupper Pa- O og Intha beboede område omkring Sankar og Hmawbi. Det er en udflugt ned til søen med smuk natur, blomstrende træer og bosættelser punkter på begge sider af kanalen, som du kan se. Frokost og middag på lokale restauranter og overnatning Sø eller Nyaung Shwe.

Dag 13: Kakku

Om morgenen besøge ruinerne og tabte tid Kakku Pagodas, som de er i landsbyen område Stamme Pa O. Tusindvis af små stupaer omkring den vigtigste pagode i en stor kreds. Stupaer og Buddha billeder er dekoreret med stuk. På vej tilbage, besøge vingården af Taunggyi Aye Thar Yar. Overnatning i Nyaung Shwe.

Dag 14: Flyv tilbage til Yangon

Overførsel til Heho lufthavn til flyvningen tilbage til Yangon. Vores chauffør vil møde dig og køre dig til dit hotel. Resten af dagen er fri til at forfølge dine individuelle interesser. Overnatning i Yangon.

Dag 15: Afgang Yangon

Dagen er fri til at gøre nogle sidste minut shopping på Bogyoke Marked eller nyde panoramaudsigten af Sakura Tower. Overførsel til Yangon Internationale Lufthavn. Slutningen af turen.

FORLÆNGELSE TIL SKJULT KONGERIGE MRAUK U

Dag 16: Fly til Sittwe, med båd til Mrauk U

Flyve til Sittwe og Overførsel til Sittwe anløbsbroen hvor den offentlige båd (5 timer) adresser til Mrauk U, hovedstaden i Rakhine i det 15. århundrede, da det havde stor rigdom og var en vigtig kommerciel havn. Rejsen på Kaladan-floden  tager dig op gennem gennem skiftende natur, mod bakken omkring Mrauk U. Byen har stor charme med er mange lokale markeder, massivt træ og bambushuse, kanaler, bakker og venlige mennesker. Nogle af de gamle pagoder og ruiner kan besøges til fods eller en hestevogn, bullock vogn eller køretøj fra byen. Ved ankomsten, check-in på dit hotel. Overnatning i Mrauk U.

Dag 17: Mrauk U

Efter morgenmad, besøge mest berømte er Shittaung Pagoda, måske den bedst bevarede pagoda, og hjem til omkring 80.000 hellige Buddha billeder. Tredive-tre mindre, stiger fra platform til platform,de estilo similar lignende i stil til Indonesiens Borobudur, flanker den store centrale stupa. Inde i pagoden er som en labyrint og det er fascinerende at vandre gennem de indre passager, beundrende reliefs og Buddha billeder i nicher. Besøg Andaw Pagoda, et otte sidet monument som er mindre end Shittaung, men med et lignende lineært layout. Modsat Shittaung, besøg Dukkanthein  ” Ordinering Hal “, en konstruktion af laterit og sandsten klodser der ligner en enorm bunker udefra. Nyd solnedgangen på Harre Taung Pagoda  Bakke. Overnatning i Mrauk U.

Dag 18: Chin Landsby

Efter morgenmad på hotellet, besøg Mrauk U Lokale marked  og Koe Thaung Temple. Så fortsæt med båd til Chin tatovering området og besøg tre Chin tatovering Landsbyer og en tur til hillstammen folk. Besøg et vævningsprojekt på Chin Landsby. Landsbyboerne har en meget grundlæggende livsstil. Nogle tatovering damer er meget stolte af deres ansigts tatovering design og glade for at tage stilling til fotografier. Landsbyboerne er meget varme og venlige mennesker. En madpakke er inkluderet. Tilbage til Mrauk U for din overnatning.

Dag 19: Flyv tilbage til Yangon

Tidlig morgen, Check ud på hotel og tag et kørsel til anløbsbro og Vende tilbage til Sittwe  med båd. Overførsel til Sittwe lufthavn til afgang fly til Yangon. Slutningen af turen.

15 DAGE MYANMAR KULTUR REJSE

KATEGORIER PRIS USD/ PERSON
2* hoteller uden turguide/ uden gebyrer zone 1195
3* hoteller uden turguide/ uden gebyrer zone 1415
4* hoteller uden turguide/ uden gebyrer zone 1895
5* hoteller uden turguide/ uden gebyrer zone 2140
Med dansk guide/ tysk vejledning langs rejsen med gebyrer zone + 930
Med engelske guider i forskellige byer med gebyrer zone + 470

Priserne er baseret på dobbelt / twin

FORLÆNGELSE TIL SKJULT KONGERIGE MRAUK U

KATEGORIER PRIS USD/ PERSON
2* hoteller uden turguide/ uden gebyrer zone 610
3* hoteller uden turguide/ uden gebyrer zone 625
4* hoteller uden turguide/ uden gebyrer zone 890
5* hoteller uden turguide/ uden gebyrer zone 925
Med dansk guide/ tysk vejledning langs rejsen med gebyrer zone + 225
Med engelske guider i forskellige byer med gebyrer zone + 115

Priserne er baseret på dobbelt / twin

Service inkluderet:

 • Beskrevet Rejse
 • Dansk guide/tysk vejlening eller engelske guider (afhænger af dit valg fra budgettet)
 • Zone Gebyrer (hvis du tager valget med guide)
 • Transporter med privat bil ifølge rejseplan
 • Båd i Inle Sø, i Mingun, Akauk Bakke
 • Elektriske cykler & hestevogn i Bagan
 • Offentlig båd i Mrauk U
 • Privat båd til Chin Villages
 • Kort tur med båd og hestevogn i Inwa (hvis du tager valget med guide)
 • Transporter fra lufthavn til hotel og omvendt
 • Hotel værelser med daglig morgenmad
 • Interne flyvninger
 • To oprensede drikkevand flasker og to forfriskning håndklæder per person per dag

Services Undtaget:

 • Måltider & Beverages
 • Dansk guide/tysk vejlening eller engelske guider (afhænger af dit valg fra budgettet)
 • Zone Gebyrer (hvis du tager valget uden guide)
 • Kort tur med båd og hestevogn i Inwa (hvis du tager valget uden guide)
 • Fly International
 • Personlige udgifter såsom mundstykker, kamera skat mv

HOTEL MULIGHEDER – Venligst anmode om vores udvalgte hoteller af budgettet kategori

ANBEFALEDE KULTURREJSER

ANBEFALEDE KULTURREJSER

ANBEFALEDE KULTURREJSER

Højdepunkter

 • Pyay og Akauk Bakke
 • Sejlads på Inle Sø
 • Popa Bjerg
 • Cykelture eller E Cykelture I Bagan

Guider

Placering Guides vil køre og hjælpe dig i hver placering af turen. De rejser ikke med dig for hele turen.

Myanmar Timer

Myanmar Calendar

August 2017
M T W T F S S
« Feb    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Kontakt

No. 955, Aine Dar (12) Street, Near Mahar Kyane Big Buda
North Okkalapa Township
Yangon, Myanmar.
Call Us: +95 09420713246, +95 0949284743
Mobile: +95 09 960162938
email: khin@batontours.com

Vores Partnere