14 DAGE MYANMAR FAMILIE REJSE

Steder at besøg: Yangon – Pindaya – Kalaw – elefant lejr – Inle Sø – Indein – Mandalay Mingun – Sagaing – Ava – Pyin Oo Lwin – Popa Bjerg – Bagan – Yangon (14Dage /13 Nætter)
Rejseplan Hverdagen

Dag 01: Ankomst i Yangon

Ved ankomsten til Yangon International Lufthavn  du vil blive mødt af vores chauffør og overført til dit hotel. Så, en vandretur der omfatter den gamle bymidte i kolonistil, den gyldne Sule Pagoda går tilbage mere end 2.600 år, fortsætte den berømte Strand Hotel, et godt eksempel på britisk kolonial arkitektur. Overnatning i Yangon.

Dag 02: Fly til Heho, besøge Pindaya Huler

Fly til Heho i morges at besøge østlige Shan staten. Ved ankomsten til Heho overførsel til Pindaya , en lille stille by hvor besøge Pindaya huler med Buddha billeder i mange forskellige positioner. Besøg Sin Guang kloster og Parasol Handmade arbejder. Derefter køre til Kalaw, 70 kilometer vest for Taunggyi, hovedstaden i det sydlige Shan State. Det var en meget populær hill station under det britiske æra. Det ligger 1320m over havets overflade, med køligt og behageligt klima. Overnatning i Kalaw. Esta mañana volar a Heho para visitar el estado Shan de Sur.

Dag 03: Magwe Elefant Lejr

Efter morgenmad, afgang til Magwe  elefant lejr omkring 45 minutter. Ved ankomsten til lejren, Holdet vil byde velkommen og fascinerende introduktion til projektet. Efter en 5-7 minutters gang til floden hvor elefanter bader dem og kan deltage i aktiviteter såsom badende elefanter og giv dem måltider. Du kan udforske fauna i dette bevarede område.  Hvis elefantens tid og sundhed tillader det, du vil ride med dem rundt om i området. Frokost på lejren derefter slutte sig til teamet for regional skovplantage. Tilbage til landet og Nyd udsigten gennem dale. Tilbage til Kalaw for natten.

Dag 04: Til Inle Sø

Efter morgenmaden, besøge Kalaw og det er markedet. Efter at overføre til Inle Sø. På den måde, kan du besøge Nyaung Shwe. Besøg Nyaung Shwe marked  og “Shwe Yan Pyay” kloster. Efter at overføre med båd til Inle Sø. En udflugt med båd på Inle Lake vil omfatte at se de berømte ben-roere, los típicos jardines flotantes, typiske flydende haver, lokale fangst metoder og landsbylivet  på Ywa Ma ogNam Pam. Nyd en frokost på en lokal restaurant på søen. Se Phaungdaw Oo pagoden, Nga Phe Chaung Kloster. Overnat på søen eller i Nyaung Shwe.

Dag 05: Indein

Efter morgenmaden, besøge gamle pagoder Indein. Tilbage til Inle Sø til frokost. Bagefter besøge landsbyen Inn Paw Khone hvor du kan opleve den livsstil med manuelt arbejde, som smede, sølvsmede, lokale vævere. Tilbage på hotellet og overnatning.

Dag 06: Amarapura og omkring Mandalay Bakke

Fly til Mandalay, den sidste hovedstad de burmesiske konger. Efter Amarapura (Mandalay 12 km) for at besøge klosteret Mahagandayone, hvor omkring 800 munke lever, og en af de mest prestigefyldte klostre i Myanmar. Så en tur gennem den historiske bro U Bein  oprindeligt bygget i 1851 det er den bro teak længste i verden, det dækker en del af søen Taungthaman. Eftermiddag turisme fortsætter med at Shwe Nan Daw Kyaung (eller Gylden Palads Kloster) at undre sig en storslået traditionel træbygning og Pagoda Kuthodaw  (også det er kendt som den største bog i verden), Det består af 729 marmorplader indgraveret med buddhistiske skrifter, nyde solnedgangen fra Mandalay Bakken. Overnatning i Mandalay.

Dag 07: Mandalay og Mingun

Morgen besøg i Mahamuni Pagoda, Mandalay mest sagnomspundne religiøse monument hvor du vil have en ærefrygt inspirerende billede af en Buddha billede dækket med chunky lag af guld folier  og besøg til en bladguld gør fabrikken at se udviklingen af gyldne blade, der er udformet at inddrive de monumenter og pagoder. Et besøg på Kongeslottet  og lokale marked Zey Gyo  vil fuldføre morgen besøg. Om aftenen, overførsel til anløbsbro at nyde sejltur gennem Irrawaddy-floden til Mingun.  Båd turen tager omkring en time afhængig af tidevandet. Besøg Mingun Pathodawgyi, Pondawpaya, Settawya og den legendariske klokke Mingun  og den elegante pagoda Hsinbyume  med de udsmykkede 7 cirkulære terrasser. Så tilbage til båden til Mandalay. Overnatning i Mandalay.

Dag 08: Sagaing og Inwa

Om morgenen, besøg den Sagaing Bakke, hvor man kan se de hvide og guld Pagoder i søgen efter ro langs Irrawaddy-floden. Lær klosterlivet nonner på bakken. Besøg Pagoda Swan Oo Ponyashin  og U Min Thone Sae. Overførsel til den antikke by Inwa  og ride en hest transport (Ponny-tramp) på klokketårnet Nanmyint, kloster Maha Aungmyae Bonzan  lavet med stuk mursten og kloster Bagayar, berømt for sine imponerende udsmykkede teak træ udskæringer. Retur til Mandalay.

Dag 09: Pyin Oo Lwin

Morgen kører til Pyin oo Lwin (60 km – 1 time). På vej nyd den naturskønne udsigt over det grønne landbrugsjord med traditionelle plantager og frodige træer vokser på bjergskråninger. Ankomme til Pyin Oo Lwin, sightseeing omfatter: spadseretur rundt “Purcell Tårn“, besøge Botanisk Have hvor forskellige slags træer og flerfarvede blomster er i overflod, tilbyder storslået udsigt, Pwe Kauk  Vandfald  og Maha Ann Htoo Kanthar Pagoda.  Tilbage til Mandalay og natten over i Mandalay.

Dag 10: Vej til Bagan

Efter morgenmaden afgang fra Mandalay  til Bagan (133 km – 4 timer ca.). Undervejs, besøge Popa Bjerg  (nogle 55 km fra Bagan) som det er kendt som hjem for de ånder “NATS“. Kendskab til historie og kultur i de 37 Nats af Popa Bjerg  og tage fantastiske billeder. Ankommer Bagan om eftermiddagen og reception på hotellet. Hvis tiden tillader det, du ville ha en chance for å nyte solnedgangen med båd i Ayeyarwady floden. Overnatning i Bagan.

Dag 11: Bagan Templer

Højdepunkter på formiddagens tur inkluderer Shwezigon Pagoda – prototypen af pagoder i Myanmar,Wetkyi In Gu Byauk Gyi, templet med sin fine kalkmalerier tempera der skildrer livshistorier af Buddha,og Ananda Temple  mere æstetisk smukke monument i Bagan. Nyd frokost på en restaurant ved floden. Om eftermiddagen besøger en workshop for håndværkere at opdage den indviklede proces med at gøre lacquerware. Fortsæt til Manuha Temple med sin store Buddha billede sidder på en relativt lille skrin illustrerer melankoli et indelukket konge. Nanbaya Temple  med sin bemærkes perforeret vinduer og friser det er en enestående sandsten monument, Det siges at have været residens for kong Manuha. Næste er den Myingaba Gu Byauk Gyi Temple, Mon stil tempel kendt for sine fine kalkmalerier bevaret af UNESCO. Et besøg på pagode Shwesandaw  et perfekt sted at nyde en storslået solnedgang afslutter dagen. Overnatning i Bagan.

Dag 12: Rul elektriske cykler i Bagan

Efter morgenmaden omkring 8:00 3 timer touring cykler vil begynde på hotellet at besøge Old Bagan Shwegugyi, Dhammayangyi y Thetbyinyu templer  på tværs af vejen fra oksekærre at få en anden rejseoplevelse gennem monumenter i Bagan. Tag en pause på den lokale cafe at have kolde drikke i skyggen. Retur til hotellet. Om eftermiddagen, tage turen med hestevogn af folket Taung Phee  og besøge klosteret Nat Laung Kyang  og nyde solnedgangen på Bu Paya. Retur til hotellet. Overnatning i Bagan.

Dag 13: Flyv tilbage til Yangon

Transfer til lufthavn for flyvning Lavet til Rangoon. Vores chauffør vil møde dig og køre dig til dit hotel. Besøg Bogyoke Marked, hvor du kan finde berømte jade centre og Yangon smykker salg, samt traditionelle produkter Myanmar ligesom hjemmesko longyis etc. Efter frokost på en lokal restaurant besøg til Chauk htat Gyi  den tredjestørste tilbagelænet billede i Myanmar. Stop for fotos på Kandawgyi Have, featuring Karaweik Hal, en flydende kongelig pram med sin baggrund af frodige træer og en idyllisk sø. Så til den massive Shwedagon-pagoden, en af de vidundere i verden, kendt for sin religiøse betydning, kunstnerisk skønhed og dens tilknytning til Myanmar kultur. Om eftermiddagen en vandretur i Chinatown. Overnatning i Yangon.

Dag 14: Afgang Yangon

Dagen er fri til at gøre nogle sidste minut shopping på Bogyoke Marked eller nyde panoramaudsigten af Sakura Tower. Overførsel til Yangon Internationale Lufthavn. Slutningen af turen.

KATEGORIER PRIS USD/ PERSON
2* hoteller uden turguide/ uden gebyrer zone 1375
3* hoteller uden turguide/ uden gebyrer zone 1625
4* hoteller uden turguide/ uden gebyrer zone 2080
5* hoteller uden turguide/ uden gebyrer zone 2300
Med dansk guide/ tysk vejledning langs rejsen med gebyrer zone + 690
Med engelske guider i forskellige byer med gebyrer zone + 445

Priserne er baseret på dobbelt / twin

Service inkluderet:

 • Beskrevet Rejse
 • Dansk guide/tysk vejlening eller engelske guider (afhænger af dit valg fra budgettet)
 • Zone Gebyrer (hvis du tager valget med guide)
 • Transporter med privat bil ifølge rejseplan
 • Båd i Inle Sø, i Mingun
 • Elektriske cykler & hestevogn i Bagan
 • Kort tur med båd og hestevogn i Inwa (hvis du tager valget med guide)
 • Elefant lejr aktiviteter
 • Transporter fra lufthavn til hotel og omvendt
 • Hotel værelser med daglig morgenmad
 • Interne flyvninger
 • To oprensede drikkevand flasker og to forfriskning håndklæder per person per dag

Services Undtaget:

 • Måltider & Beverages
 • Dansk guide/tysk vejlening eller engelske guider (afhænger af dit valg fra budgettet)
 • Zone Gebyrer (hvis du tager valget uden guide)
 • Kort tur med båd og hestevogn i Inwa (hvis du tager valget uden guide)
 • Fly International
 • Personlige udgifter såsom mundstykker, kamera skat mv

HOTEL MULIGHEDER – Venligst anmode om vores udvalgte hoteller af budgettet kategori

ANBEFALEDE SPECIALITETSTURE

ANBEFALEDE SPECIALITETSTURE

ANBEFALEDE SPECIALITETSTURE

Højdepunkter

 • Pindaya og Kalaw
 • Elefant Lejr
 • Sejlads på Inle Sø og Indein
 • Pyin Oo Lwin
 • Popa Bjerg
 • Cykelture eller E Cykelture I Bagan

Guider

Placering Guides vil køre og hjælpe dig i hver placering af turen. De rejser ikke med dig for hele turen.

Myanmar Timer

Myanmar Calendar

August 2017
M T W T F S S
« Feb    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Kontakt

No. 955, Aine Dar (12) Street, Near Mahar Kyane Big Buda
North Okkalapa Township
Yangon, Myanmar.
Call Us: +95 09420713246, +95 0949284743
Mobile: +95 09 960162938
email: khin@batontours.com

Vores Partnere